כרגע באתר
9
6
6
,
2
מודעות
כניסה לאזור האישי

ציוד למסעדות - לב ליבה של כל מסעדה

מסעדה איכותית נמדדת במיקום, בעיצוב, באדיבות המלצרים, בסגנון הסועדים. אבל המרכיב החשוב ביותר הוא כמובן טיב האוכל המוגש

20/09/2015
המאכלים הטעימים שאנו מקבלים לשולחן במסעדה מושפעים גם הם ממספר לא מבוטל של מרכיבים הכוללים את איכות המזון, כישרון השפים והטבחים, הניקיון והסדר במטבח אבל מעל הכול האוכל מושפע מהכלים והציוד שבו הוא נעשה. ציוד למסעדות יכול בהחלט להיות ההבדל בין מסעדה מצליחה, יוקרתית, איכותית, מסעדה שאנשים מגיעים אליה מכל קצוות הארץ לבין עוד מסעדה רגילה ומשעממת. הציוד למסעדה מתחלק למגוון תחומים וכל בעל מסעדה בוחר את הציוד המתאים לו ביותר על פי גודל המסעדה, סגנון המסעדה וכמובן האוכל המוגש במסעדה שלו. ציוד איכותי ועמיד יעזור לכם להגיש את האוכל הטעים והאיכותי ביותר כדי שהסועדים שלכם יהיו מרוצים עד השמיים. אל תתפשרו על ציוד נחות או משומש, ציוד חדש וחזק יכול בהחלט לשדרג משמעותית את האוכל שאתם מגישים לשולחנות.

ציוד למסעדות- לקירור מושלם

אחד האלמנטים החשובים ביותר בכל הקשור לציוד למסעדות הוא ציוד הקירור לאוכל אשר מוגש במסעדה. מקררים ומקפיאים טובים ואיכותיים הם מרכיב קריטי על מנת לשמור על האוכל טרי ומוכן להגשה גם בחום הכבד השורר ברוב השנה במדינת ישראל. את הגודל והעיצוב של המקררים והמקפיאים אתם צריכים להתאים לצרכים שלכם וכך למשל מקרר למשקאות או מקרר לבשר אינו יראה אותו דבר. מקרר ומקפיא, כמו לא מעט מוצרים הקשורים במטבח נהרסים לאחר זמן מסוים ולכן מומלץ לא לנסות לחסוך כמה שקלים ולרכוש ציוד משומש שכן ציוד חדש אומנם יעלה לכם מעט יותר אך תוכלו להיות רגועים ובטוחים שרכשתם את הציוד הטוב ביותר שיש. רצוי מאוד גם שהציוד למסעדות שכולל מקפיא ומקרר יהיה מותאם לטמפרטורה הרצויה כך שיתאים במדויק לצרכים שלכם ולסוג האוכל שאתם מגישים.

ציוד למסעדות איכותי- עבודה קלה ומהירה

ציוד למסעדות לא רק ישפיע על איכות האוכל שיוגש לשולחנות אלא גם יכול לתרום רבות לאיכות העבודה של העובדים במטבח. ציוד איכותי ינעים את העבודה, יביא לעבודה קלה ומהירה ללא עיכובים אשר תורגש כמובן גם באוכל שהוא התוצאה הסופית. ציוד ישן, נחות או משומש יאט משמעותית את קצב העבודה, יגרום לסביבת עבודה לא נעימה וישפיע כמובן על האוכל שייצא אל הסועדים. מומלץ לא להתפשר על איכות הציוד למסעדות שכן זה כנראה המרכיב החשוב ביותר במסעדה ואם הלב של המסעדה לא יעבוד כמו שצריך אז כל המסעדה תעבוד בצורה עקומה. כבעל מסעדה אתה משקיע את רוב זמנך באיכות ועיצוב המסעדה, מחפש את המתכונים המיוחדים ביותר, מפרסם בכל המרץ את המקום- אתה לא רוצה לחסוך כמה שקלים שיבואו על חשבון איכות האוכל. ציוד למסעדות הוא קריטי להצלחת העסק שלך ולמרות שיהיו כאלה שיגידו שגם ציוד ישן או לא איכותי יספיק אתה יודע שזו טעות וציוד איכותי יעלה משמעותית את הרמה במסעדה שלך.
המאמר באדיבות חברת שף ליין – ציוד למסעדות: http://www.chef-line.co.il
פעולות נוספות :
שיתוף בפייסבוק
הדפס כתבה
שלח כתבה לחבר
הוסף למועדפים