כרגע באתר
9
6
6
,
2
מודעות
כניסה לאזור האישי

קורס קונדיטוריה

אוהבים לאפות? רוצים להפוך את התחביב לקריירה? הנה כל מה שאתם צריכים לדעת על קורס קונדיטוריה והכנת קינוחים כמקצוע.

17/03/2016

מה כולל הקורס?

מה כולל הקורס?
קורס קונדיטוריה מיועד לאנשים שאוהבים לאפות ורוצים להשתלב בענף המסעדנות. תכני הקורס נבחרים בקפידה על ידי אנשי מקצוע והוא מועבר בשורה ארוכה של מסלולים. הקורס כולל לימודים על הטכניקות, שיטות העבודה ומתכוני הדגל המוכרים לכולם. אין צורך בניסיון משמעותי על מנת להתקבל לקורס אלא רק באהבה אמיתית לאפייה ותנורים.

קהל יעד

קורס קונדיטוריה יכול להתאים למי שרוצה להשתלב בעבודה בתוך מסעדה קיימת, או לחילופין לפתוח ולייעל עסק עצמאי. הקורס הוא חלק בלתי נפרד מפיתוח קריירה בתחום הפטיסרי והוא מאפשר לרכוש את רזי המקצוע מהבסיס. קונדיטורים מתחילים משתמשים בקורס על מנת לפתח את ידיעותיהם, בעוד נטולי חסרי ניסיון מקצועי מוקדם מגיעים לשיעורי ניסיון כדי לשאוב השראה ורעיונות חדשים.

צוות הוראה ומרצים

הקורס משלב בין לימודים עיוניים ומעשיים ולכן הוא מועבר על ידי צוות הוראה מגוון. בין היתר ניתן ללמוד על אפיית פיצה וקינוחים, על הבדלים בין סוגי תנורים ועל שיטות וטכניקות עדינות לאפייה ובישול. קונדיטורים ואופים מלווים את הסטודנט מהרגע הראשון ועומדים לרשותו גם במהלך סדנאות התנסות. המטרה היא להעביר לסטודנטים את הידע שנצבר מתוך התעסקות בפועל עם התחום של קונדיטוריה ואפייה. הלימודים מתקיימים בכיתות קטנות וכך מתאפשרת הטמעה והבנה משמעותית של החומר הנלמד.

פירוט תכנית לימודים

מי שעדיין מתלבט בין הרשמה לקורסים שונים בתחום של קונדיטוריה ואפייה יכול להתרשם מפירוט על תכנית הלימודים. אלו הנושאים העיקריים הנלמדים במהלך הקורס:
• שלבים בהכנת מתכונים
• חומרי גלם
• הבדלים בין מטבח חלבי ובשרי
• שמירה על כשרות
• טעמים ומרקמים בפטיסרי המערבי
בנוסף, סטודנט שנרשם לקורס קונדיטוריה יכול לשמור על קצב התקדמות אישי. תוך כדי הלימודים ניתן משוב איכותי ואישי לסטודנט ואנשי המקצוע מלווים אותו עד תום ההכשרה.

מסלולי התמחות

ניתן להירשם לקורס קונדיטוריה במסלולי התמחות שונים. המסלול הראשי מציע מגוון קורסי בחירה להעשרה בנושאים ממוקדים, כאשר השאיפה היא לפתוח בפני הסטודנטים אפיקי קריירה ולאפשר להם להתמחות בתחומי אפייה וקונדיטוריה. מסלולים מקבילים כוללים טארטים בראייה מודרנית, מאפי שמרים מתקדמים, תזונה ובריאות, קינוחי ביסטרו ועוד.

שותפות והגשת מועמדות לעבודה

רוב הקורסים בתחום של קונדיטוריה נלמדים בשיתוף פעולה עם החברות הגדולות במשק. יש גם קורסים משותפים למסעדות ומוסדות לימוד. המשמעות מבחינת הסטודנט היא שניתן לצבור קשרים עוד במהלך הלימודים, על מנת לקצר את משך התהליך של הגשת מועמדות לעבודה. הדבר החשוב הוא להגיע לכל השיעורים ולהגיש את הפרויקטים השונים. יש לשלב בין הלימודים העיוניים והתיאורטיים ולצבור כמה שיותר ניסיון. בצורה כזו ניתן להשתלב בקלות בענף הקונדיטוריה ולהצטרף לתפקידי אפייה ברשתות, מסעדות ומוסדות.
פעולות נוספות :
שיתוף בפייסבוק
הדפס כתבה
שלח כתבה לחבר
הוסף למועדפים